Huurwoning Den Helder

Op deze pagina vindt u een overzicht van 489 huurwoningen in Den Helder die wij hebben gevonden de afgelopen maanden en waarop wij hebben gereageerd voor onze leden. Deze woonruimtes in Den Helder zijn reeds verhuurd, maar geven u inzage in de resultaten van het verleden.

Woning zoeken:
Huurwoning Amsterdam  /  Huurwoning Den Haag  /  Huurwoning Rotterdam Huurwoning Utrecht  /  Huurwoning Den Bosch  /  Huurwoning Groningen                                                      Huurwoning Nijmegen  /  Meer steden...

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

Eengezinswoning in Den Helder

Huurwoning Den Helder - huurprijs tussen €590,- en €690,-

Eengezinswoning te huur in Den Helder. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een tussenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, centrale verwarming, dubbel glas, terras. De oppervlakte is 98 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Bassingracht. Huur: 690 euro p.mnd.


2 Kamer app. in Den Helder

Huurwoning Den Helder - huurprijs tussen €369,- en €469,-

2 Kamer app. te huur in Den Helder. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. U heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, lift aanwezig, centrale verwarming, dubbel glas, balkon. De oppervlakte is 73 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Koningdwarsstraat. Huur: 469 euro p.mnd.


Gemeubileerde Eengezinswoning in Den Helder

Huurwoning Den Helder - huurprijs tussen €955,- en €1055,-

Te huur aangeboden in Den Helder een Eengezinswoning, gemeubileerd. Straatnaam is: Middenweg. Het woonoppervlak bedraagt 126 m2. Woonruimte ligt tussen andere woningen in (tussenwoning). Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, berging aanwezig, centrale verwarming, dubbel glas, lichte woonruimte. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 1055 euro.


Eengezinswoning in Den Helder

Huurwoning Den Helder - huurprijs tussen €960,- en €1060,-

Eengezinswoning te huur in Den Helder. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een tussenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig, centrale verwarming, dubbel glas, lichte woonruimte. De oppervlakte is 126 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Middenweg. Huur: 1060 euro p.mnd.


Gemeubileerde 2 Kamer app. in Den Helder

Huurwoning Den Helder - huurprijs tussen €555,- en €655,-

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Den Helder. De oppervlakte is 42 vierkante meters. In rustige omgeving gelegen aan rustige weg. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van winkels en openbaar vervoer. Bovenwoning. Verkeert in nette goed onderhouden staat. Huur: 655 euro p.mnd.


3 Kamer app. in Den Helder

Huurwoning Den Helder - huurprijs tussen €580,- en €680,-

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Den Helder. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Pasteurstraat . De oppervlakte is 66 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. In rustige omgeving gelegen aan rustige weg. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van winkels en openbaar vervoer. Bovenwoning. Net gerenoveerd. Hoeft niets meer aan te gebeuren. Huur: 680 euro p.mnd.


2 Kamer app. in Den Helder

Huurwoning Den Helder - huurprijs tussen €369,- en €469,-

Te huur aangeboden in Den Helder een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Koningdwarsstraat. Het woonoppervlak bedraagt 71 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: lift aanwezig, centrale verwarming, dubbel glas. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 469 euro.


Eengezinswoning in Den Helder

Huurwoning Den Helder - huurprijs tussen €550,- en €650,-

Te huur aangeboden in Den Helder een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: 2e Emmadwarsstraat . Het woonoppervlak bedraagt 65 m2. Woonruimte ligt tussen andere woningen in (tussenwoning). Gelegen buiten de bebouwde kom. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, berging aanwezig, lichte woonruimte. Het huis is niet gemeubileerd! Geen centrale verwarming! Wel een gaskachel! Huurprijs per maand bedraagt 650,00 euro excl. gas/licht/water. Huisdieren gaan in overleg, maar honden zijn helaas niet welkom. Interesse? Graag via mail.


4 Kamer app. in Den Helder

Huurwoning Den Helder - huurprijs tussen €605,- en €705,-

Te huur: 4 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Den Helder. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Sumatrastraat. De oppervlakte is 103 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. Drukke weg voor de deur. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van centrum, nabij winkels en OV. Bovenwoning. Verkeert in nette goed onderhouden staat. Huur: 705 euro p.mnd.


2 Kamer app. in Den Helder

Huurwoning Den Helder - huurprijs tussen €359,- en €459,-

Te huur aangeboden in Den Helder een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Koningdwarsstraat. Het woonoppervlak bedraagt 70 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig, lift aanwezig, centrale verwarming, dubbel glas, balkon. Private parkeerplaats hoort bij de woning.Huurprijs per maand bedraagt 459 euro.


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

De ideale huurwoning Den Helder vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurwoning of appartement in Den Helder vinden. Een huurwoning Den Helder, huurhuis Den Helder, appartement Den Helder, kamer Den Helder, studio Den Helder of woning in Den Helder ? Vind het op huurwoningverhuur.nl

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login gegevens kwijt?

Maak hier uw profiel aan.

Naam:
Achternaam:
Leeftijd:
Telefoon:
Email:
Ik zoek woonruimte in:
Maximale huur per maand:
Soort woning:
Aantal bewoners:Huurwoning Den Helder

Voor een gevarieerd aanbod huurwoningen in Den Helder kijkt u op huurwoningverhuur.nl. Huurwoningverhuur.nl is een bemiddelaar voor uiteenlopende woningzoekenden, of ze nu een appartement, flat, eengezinswoning of kamer willen huren. Het aanbod van huurhuizen in Den Helder is zeer gevarieerd. Tussen de duizenden huurwoningen op huurwoningverhuur.nl zijn er altijd wel enkele die de toekomstige huurder zullen aanspreken.

Den Helder ligt in de kop van Noord-Holland. Behalve de stad Den Helder horen ook de kustplaats Huisduinen en de woonkern Julianadorp tot de gemeente. Den Helder staat vanouds bekend als marinestad. Nog steeds is de marine een van de belangrijke werkgevers in het gebied.

Nadat het een aantal jaren minder goed is gegaan, werkt Den Helder er hard aan om de stad een nieuw gezicht te geven. Het stadscentrum wordt opgeknapt en ook in verschillende woongebieden verrijzen moderne huizen en appartementengebouwen. Den Helder is via het spoor verbonden met steden als Alkmaar, Amsterdam en Haarlem. De stad ligt gunstig ten opzichte van de Noordzeekust en het IJsselmeer. Het eiland Texel ligt op een steenworp afstand.

Het is heel eenvoudig om via huurwoningverhuur.nl een huurhuis in Den Helder te vinden. De woningzoekende vult de woonwensen in en laat het serviceteam van huurwoningverhuur.nl het werk doen. Op de website huurwoningverhuur.nl krijgt u alvast een indruk van de huurwoningen die via huurwoningverhuur te huur zijn aangeboden. Aan de hand hiervan kunt u beslissen of huurwoningverhuur.nl een geschikte bemiddelaar voor u is.

Zoekt u een huurwoning in Den Helder? Verder zoeken hoeft niet! Huurwoningen in Den Helder vindt u via huurwoningverhuur.nl.