Huurwoning Den Helder

Op deze pagina vindt u een overzicht van 448 huurwoningen in Den Helder die wij hebben gevonden de afgelopen maanden en waarop wij hebben gereageerd voor onze leden. Deze woonruimtes in Den Helder zijn reeds verhuurd, maar geven u inzage in de resultaten van het verleden.

Woning zoeken:
Huurwoning Amsterdam  /  Huurwoning Den Haag  /  Huurwoning Rotterdam Huurwoning Utrecht  /  Huurwoning Den Bosch  /  Huurwoning Groningen                                                      Huurwoning Nijmegen  /  Meer steden...

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

2 Kamer app. in Den Helder

Huurwoning Den Helder - huurprijs tussen €550,- en €650,-

2 Kamer app. te huur in Den Helder. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het onderhoud is goed. De oppervlakte is 100 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Keizersgracht. Huur: 650 euro p.mnd.


Eengezinswoning in Den Helder

Huurwoning Den Helder - huurprijs tussen €1000,- en €1100,-

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Den Helder. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Middenweg. De oppervlakte is 125 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. Drukke weg voor de deur. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van centrum, nabij winkels en OV. Tussenwoningwoning. Verkeert in nette goed onderhouden staat. Huur: 1100 euro p.mnd.


2 Kamer app. in Den Helder

Huurwoning Den Helder - huurprijs tussen €525,- en €625,-

In Den Helder is een 2 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 70 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Marina-Park . De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Het betreft hier een bovenwoning. Woning is recentelijk gerenoveerd en verkeerd in zeer goede staat. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, centrale verwarming, dubbel glas, keuken ingericht, balkon. De huurprijs is 625 euro per maand.


Gemeubileerde 3 Kamer app. in Den Helder

Huurwoning Den Helder - huurprijs tussen €550,- en €650,-

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Den Helder. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Marina-Park. De oppervlakte is 90 vierkante meters. Voor bepaalde tijd beschikbaar. Misschien in overleg te verlengen. In rustige omgeving gelegen aan rustige weg. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van winkels en openbaar vervoer. Verkeert in nette goed onderhouden staat. U kunt uw auto bij de woning parkeren.Huur: 650 euro p.mnd.


3 Kamer app. in Den Helder

Huurwoning Den Helder - huurprijs tussen €440,- en €540,-

3 Kamer app. te huur in Den Helder. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig, centrale verwarming. De oppervlakte is 51 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Spuistraat . Huur: 540 euro p.mnd.


2 Kamer app. in Den Helder

Huurwoning Den Helder - huurprijs tussen €390,- en €490,-

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Den Helder. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Koningdwarsstraat. De oppervlakte is 70 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. In de buurt van uitvalswegen. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van centrum, nabij winkels en OV. Verkeert in nette goed onderhouden staat. Huur: 490 euro p.mnd.


3 Kamer app. in Den Helder

Huurwoning Den Helder - huurprijs tussen €550,- en €650,-

3 Kamer app. te huur in Den Helder. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een benedenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, terras. De oppervlakte is 90 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Marina-Park. Huur: 650 euro p.mnd.


2 Kamer app. in Den Helder

Huurwoning Den Helder - huurprijs tussen €391,- en €491,-

Te huur aangeboden in Den Helder een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Koningdwarsstraat. Het woonoppervlak bedraagt 70 m2. Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig, lift aanwezig, centrale verwarming, dubbel glas, balkon. Goed onderhouden. Private parkeerplaats hoort bij de woning.Huurprijs per maand bedraagt 491 euro.


3 Kamer app. in Den Helder

Huurwoning Den Helder - huurprijs tussen €441,- en €541,-

In Den Helder is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 51 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Spuistraat. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Het betreft hier een benedenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig, centrale verwarming. De huurprijs is 541 euro per maand.


3 Kamer app. in Den Helder

Huurwoning Den Helder - huurprijs tussen €550,- en €650,-

3 Kamer app. te huur in Den Helder. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, centrale verwarming. De oppervlakte is 85 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Jonkerstraat. Huur: 650 euro p.mnd.


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

De ideale huurwoning Den Helder vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurwoning of appartement in Den Helder vinden. Een huurwoning Den Helder, huurhuis Den Helder, appartement Den Helder, kamer Den Helder, studio Den Helder of woning in Den Helder ? Vind het op huurwoningverhuur.nl

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login gegevens kwijt?

Maak hier uw profiel aan.

Naam:
Achternaam:
Leeftijd:
Telefoon:
Email:
Ik zoek woonruimte in:
Maximale huur per maand:
Soort woning:
Aantal bewoners:Huurwoning Den Helder

Voor een gevarieerd aanbod huurwoningen in Den Helder kijkt u op huurwoningverhuur.nl. Huurwoningverhuur.nl is een bemiddelaar voor uiteenlopende woningzoekenden, of ze nu een appartement, flat, eengezinswoning of kamer willen huren. Het aanbod van huurhuizen in Den Helder is zeer gevarieerd. Tussen de duizenden huurwoningen op huurwoningverhuur.nl zijn er altijd wel enkele die de toekomstige huurder zullen aanspreken.

Den Helder ligt in de kop van Noord-Holland. Behalve de stad Den Helder horen ook de kustplaats Huisduinen en de woonkern Julianadorp tot de gemeente. Den Helder staat vanouds bekend als marinestad. Nog steeds is de marine een van de belangrijke werkgevers in het gebied.

Nadat het een aantal jaren minder goed is gegaan, werkt Den Helder er hard aan om de stad een nieuw gezicht te geven. Het stadscentrum wordt opgeknapt en ook in verschillende woongebieden verrijzen moderne huizen en appartementengebouwen. Den Helder is via het spoor verbonden met steden als Alkmaar, Amsterdam en Haarlem. De stad ligt gunstig ten opzichte van de Noordzeekust en het IJsselmeer. Het eiland Texel ligt op een steenworp afstand.

Het is heel eenvoudig om via huurwoningverhuur.nl een huurhuis in Den Helder te vinden. De woningzoekende vult de woonwensen in en laat het serviceteam van huurwoningverhuur.nl het werk doen. Op de website huurwoningverhuur.nl krijgt u alvast een indruk van de huurwoningen die via huurwoningverhuur te huur zijn aangeboden. Aan de hand hiervan kunt u beslissen of huurwoningverhuur.nl een geschikte bemiddelaar voor u is.

Zoekt u een huurwoning in Den Helder? Verder zoeken hoeft niet! Huurwoningen in Den Helder vindt u via huurwoningverhuur.nl.