Huurwoning Den Helder

Op deze pagina vindt u een overzicht van 520 huurwoningen in Den Helder die wij hebben gevonden de afgelopen maanden en waarop wij hebben gereageerd voor onze leden. Deze woonruimtes in Den Helder zijn reeds verhuurd, maar geven u inzage in de resultaten van het verleden.

Woning zoeken:
Huurwoning Amsterdam  /  Huurwoning Den Haag  /  Huurwoning Rotterdam Huurwoning Utrecht  /  Huurwoning Den Bosch  /  Huurwoning Groningen                                                      Huurwoning Nijmegen  /  Meer steden...

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

4 Kamer app. in Den Helder

Huurwoning Den Helder - huurprijs tussen €475,- en €575,-

4 Kamer app. te huur in Den Helder. Wordt leeg opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. Woning is nabij openbaarvervoer gelegen. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig. De oppervlakte is 80 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Marsdiepstraat. Huur: 575 euro p.mnd.


Eengezinswoning in Den Helder

Huurwoning Den Helder - huurprijs tussen €575,- en €675,-

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Den Helder. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Zuidstraat. De oppervlakte is 100 vierkante meters. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van openbaar vervoer. Huur: 675 euro p.mnd.


4 Kamer app. in Den Helder

Huurwoning Den Helder - huurprijs tussen €475,- en €575,-

Te huur aangeboden in Den Helder een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Marsdiepstraat. Het woonoppervlak bedraagt 80 m2. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig. Huurprijs per maand bedraagt 575 euro.


Eengezinswoning in Den Helder

Huurwoning Den Helder - huurprijs tussen €610,- en €710,-

Te huur aangeboden in Den Helder een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Scheldestraat. Het woonoppervlak bedraagt 110 m2. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, berging aanwezig. Huurprijs per maand bedraagt 710 euro.


Eengezinswoning in Den Helder

Huurwoning Den Helder - huurprijs tussen €550,- en €650,-

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Den Helder. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Koningdwarsstraat. De oppervlakte is 85 vierkante meters. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van openbaar vervoer. Huur: 650 euro p.mnd.


Eengezinswoning in Den Helder

Huurwoning Den Helder - huurprijs tussen €795,- en €895,-

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Den Helder. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Loodsgracht. De oppervlakte is 100 vierkante meters. Huur: 895 euro p.mnd.


Gemeubileerde Eengezinswoning in Den Helder

Huurwoning Den Helder - huurprijs tussen €400,- en €500,-

Te huur aangeboden in Den Helder een Eengezinswoning, gemeubileerd. Straatnaam is: Clematisstraat. Het woonoppervlak bedraagt 80 m2. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig. Huurprijs per maand bedraagt 500 euro.


3 Kamer app. in Den Helder

Huurwoning Den Helder - huurprijs tussen €525,- en €625,-

In Den Helder is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 80 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Wezenstraat. De woning is per direct beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: . De huurprijs is 625 euro per maand.


3 Kamer app. in Den Helder

Huurwoning Den Helder - huurprijs tussen €738,- en €838,-

Te huur aangeboden in Den Helder een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Wezenstraat. Het woonoppervlak bedraagt 90 m2. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig, terras. Huurprijs per maand bedraagt 838 euro.


3 Kamer app. in Den Helder

Huurwoning Den Helder - huurprijs tussen €499,- en €599,-

3 Kamer app. te huur in Den Helder. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is nabij openbaarvervoer gelegen. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, balkon. De oppervlakte is 75 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: H.a. Lorentzstraat. Huur: 599 euro p.mnd.


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

De ideale huurwoning Den Helder vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurwoning of appartement in Den Helder vinden. Een huurwoning Den Helder, huurhuis Den Helder, appartement Den Helder, kamer Den Helder, studio Den Helder of woning in Den Helder ? Vind het op huurwoningverhuur.nl

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login gegevens kwijt?

Maak hier uw profiel aan.

Naam:
Achternaam:
Leeftijd:
Telefoon:
Email:
Ik zoek woonruimte in:
Maximale huur per maand:
Soort woning:
Aantal bewoners:Huurwoning Den Helder

Voor een gevarieerd aanbod huurwoningen in Den Helder kijkt u op huurwoningverhuur.nl. Huurwoningverhuur.nl is een bemiddelaar voor uiteenlopende woningzoekenden, of ze nu een appartement, flat, eengezinswoning of kamer willen huren. Het aanbod van huurhuizen in Den Helder is zeer gevarieerd. Tussen de duizenden huurwoningen op huurwoningverhuur.nl zijn er altijd wel enkele die de toekomstige huurder zullen aanspreken.

Den Helder ligt in de kop van Noord-Holland. Behalve de stad Den Helder horen ook de kustplaats Huisduinen en de woonkern Julianadorp tot de gemeente. Den Helder staat vanouds bekend als marinestad. Nog steeds is de marine een van de belangrijke werkgevers in het gebied.

Nadat het een aantal jaren minder goed is gegaan, werkt Den Helder er hard aan om de stad een nieuw gezicht te geven. Het stadscentrum wordt opgeknapt en ook in verschillende woongebieden verrijzen moderne huizen en appartementengebouwen. Den Helder is via het spoor verbonden met steden als Alkmaar, Amsterdam en Haarlem. De stad ligt gunstig ten opzichte van de Noordzeekust en het IJsselmeer. Het eiland Texel ligt op een steenworp afstand.

Het is heel eenvoudig om via huurwoningverhuur.nl een huurhuis in Den Helder te vinden. De woningzoekende vult de woonwensen in en laat het serviceteam van huurwoningverhuur.nl het werk doen. Op de website huurwoningverhuur.nl krijgt u alvast een indruk van de huurwoningen die via huurwoningverhuur te huur zijn aangeboden. Aan de hand hiervan kunt u beslissen of huurwoningverhuur.nl een geschikte bemiddelaar voor u is.

Zoekt u een huurwoning in Den Helder? Verder zoeken hoeft niet! Huurwoningen in Den Helder vindt u via huurwoningverhuur.nl.