Huurwoning Enschede

Op deze pagina vindt u een overzicht van 1447 huurwoningen in Enschede die wij hebben gevonden de afgelopen maanden en waarop wij hebben gereageerd voor onze leden. Deze woonruimtes in Enschede zijn reeds verhuurd, maar geven u inzage in de resultaten van het verleden.

Woning zoeken:
Huurwoning Amsterdam  /  Huurwoning Den Haag  /  Huurwoning Rotterdam Huurwoning Utrecht  /  Huurwoning Den Bosch  /  Huurwoning Groningen                                                      Huurwoning Nijmegen  /  Meer steden...

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

Gemeubileerde 2 Kamer app. in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €650,- en €750,-

Te huur aangeboden in Enschede een 2 Kamer app., gemeubileerd. Het woonoppervlak bedraagt 50 m2. Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: keuken ingericht. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 750 incl euro.


Gemeubileerde Eengezinswoning in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €650,- en €750,-

In Enschede is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt gemeubileerd opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 120 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: De Braakweg. De woning is binnenkort beschikbaar. Het onderhoud is goed. De huurprijs is 750 euro per maand.


Studio in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €375,- en €475,-

Te huur: Studio. Deze wordt aangeboden in Enschede. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Reutumbrink. De oppervlakte is 25 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van winkels en openbaar vervoer. Verkeert in nette goed onderhouden staat. Huur: 475 euro p.mnd.


3 Kamer app. in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €600,- en €700,-

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Enschede. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Haaksbergerstraat. De oppervlakte is 70 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van centrum, nabij winkels en OV. Verkeert in nette goed onderhouden staat. Huur: 700 euro p.mnd.


2 Kamer app. in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €433,- en €533,-

Te huur aangeboden in Enschede een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Beethovenlaan. Het woonoppervlak bedraagt 55 m2. Gelegen aan een rustige weg. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: lift aanwezig, centrale verwarming, dubbel glas, balkon. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 533 euro.


Eengezinswoning in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €1100,- en €1200,-

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Enschede. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Kottendijk. De oppervlakte is 205 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. Verkeert in nette goed onderhouden staat. Huur: 1200 euro p.mnd.


2 Kamer app. in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €327,- en €427,-

2 Kamer app. te huur in Enschede. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: lift aanwezig, balkon. De oppervlakte is 55 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Espoortstraat. Huur: 427 euro p.mnd.


Eengezinswoning in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €690,- en €790,-

Te huur aangeboden in Enschede een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Bekspringhoek. Het woonoppervlak bedraagt 110 m2. Woonruimte ligt tussen andere woningen in (tussenwoning). Gelegen aan een rustige weg. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, berging aanwezig, centrale verwarming, terras, lichte woonruimte. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 790 euro.


4 Kamer app. in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €728,- en €828,-

In Enschede is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 110 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Beukinkstraat. De woning is binnenkort beschikbaar. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, lift aanwezig, centrale verwarming, terras. U heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats. De huurprijs is 828 euro per maand.


4 Kamer app. in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €621,- en €721,-

Te huur: 4 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Enschede. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: G.J. van Heekstraat. De oppervlakte is 94 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. Verkeert in nette goed onderhouden staat. U kunt uw auto bij de woning parkeren.Huur: 721 euro p.mnd.


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

De ideale huurwoning Enschede vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurwoning of appartement in Enschede vinden. Een huurwoning Enschede, huurhuis Enschede, appartement Enschede, kamer Enschede, studio Enschede of woning in Enschede ? Vind het op huurwoningverhuur.nl

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login gegevens kwijt?

Maak hier uw profiel aan.

Naam:
Achternaam:
Leeftijd:
Telefoon:
Email:
Ik zoek woonruimte in:
Maximale huur per maand:
Soort woning:
Aantal bewoners:Huurwoningen Enschede

Bent u op zoek naar een huurwoning in Enschede? Dan bent u bij huurwoningverhuur.nl aan het juiste adres. Huurwoningverhuur biedt zicht op een groot aantal huurhuizen door heel Nederland. Het aanbod omvat ook diverse huurwoningen in Enschede. De huizen die via deze site te huur worden aangeboden, zijn zeer verschillend. Daardoor kan iedereen die een woning in Enschede wil huren via huurwoningen.nl een geschikt huurhuis of appartement vinden.

De oude textielstad Enschede ligt in de provincie Overijssel, in de regio Twente. De stad ligt niet ver van de Duitse grens en werkt op meerdere terreinen nauw samen met de Duitse zustergemeente Gronau. Door de aanwezigheid van de Universiteit Twente, het conservatorium, hogescholen en ROC's is Enschede een belangrijke studentenstad. De stad heeft talloze uitgaansgelegenheden: caf├ęs en bioscopen, maar ook een eigen poppodium en een bijzonder muziekgebouw.

Enschede beschikt over een volledige rondweg en aansluiting op de snelweg A35. De stad is een belangrijk knooppunt voor internationaal treinverkeer. Vanuit Enschede zijn diverse kleine en grote Duitse steden rechtstreeks te bereiken. Enschede is eveneens rechtstreeks per spoor verbonden met Rotterdam, Den Haag, Schiphol en Zwolle.

De woningen in Enschede die u op huurwoningverhuur.nl ziet staan, stonden in het verleden te huur. Inmiddels is er een huurder voor gevonden. Het overzicht geeft u een indicatie welk soort huizen u in Enschede kunt huren als u kiest voor de bemiddeling van huurwoningverhuur.nl. Zo vindt iedereen het huis waarnaar hij zoekt.

Zoekt u een huurwoning in Enschede? Verder zoeken hoeft niet! Huurwoningen in Enschede vindt u via huurwoningverhuur.nl.