Huurwoning Enschede

Op deze pagina vindt u een overzicht van 1538 huurwoningen in Enschede die wij hebben gevonden de afgelopen maanden en waarop wij hebben gereageerd voor onze leden. Deze woonruimtes in Enschede zijn reeds verhuurd, maar geven u inzage in de resultaten van het verleden.

Woning zoeken:
Huurwoning Amsterdam  /  Huurwoning Den Haag  /  Huurwoning Rotterdam Huurwoning Utrecht  /  Huurwoning Den Bosch  /  Huurwoning Groningen                                                      Huurwoning Nijmegen  /  Meer steden...

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

3 Kamer app. in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €595,- en €695,-

In Enschede is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 73 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Rembrandtlaan. De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Het betreft hier een benedenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, dubbel glas, terras. De huurprijs is 695 euro per maand.


3 Kamer app. in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €635,- en €735,-

In Enschede is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 61 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Rozenstraat . De woning is binnenkort beschikbaar. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De huurprijs is 735 euro per maand.


4 Kamer app. in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €826,- en €926,-

In Enschede is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 63 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Boulevard 1945 . De woning is binnenkort beschikbaar. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: lift aanwezig, dubbel glas. De huurprijs is 926 euro per maand.


4 Kamer app. in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €1105,- en €1205,-

Te huur aangeboden in Enschede een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Frederikastraat. Het woonoppervlak bedraagt 87 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: keuken ingericht, terras. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 1205 euro.


Kamer in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €248,- en €348,-

Kamer te huur in Enschede. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: keuken ingericht. De oppervlakte is 18 vierkante meters. Huur: 348 euro p.mnd.


Gemeubileerde Eengezinswoning in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €1400,- en €1500,-

In Enschede is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt gemeubileerd opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 182 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Waterdriebladlaan. De woning is binnenkort beschikbaar. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig, terras. De huurprijs is 1500 euro per maand.


3 Kamer app. in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €460,- en €560,-

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Enschede. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Europalaan. De oppervlakte is 73 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. In de buurt van uitvalswegen. Verkeert in nette goed onderhouden staat. Huur: 560 euro p.mnd.


Gemeubileerde Eengezinswoning in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €760,- en €860,-

In Enschede is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt gemeubileerd opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 88 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Elshofstraat. De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is recentelijk gerenoveerd en verkeerd in zeer goede staat. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig. De huurprijs is 860 euro per maand.


Gemeubileerde 2 Kamer app. in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €680,- en €780,-

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Enschede. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: H.J. van Heekplein . De oppervlakte is 66 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van centrum, nabij winkels en OV. Verkeert in nette goed onderhouden staat. Huur: 780 euro p.mnd.


3 Kamer app. in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €700,- en €800,-

Te huur aangeboden in Enschede een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Kortelandstraat . Het woonoppervlak bedraagt 104 m2. Gelegen aan een rustige weg. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig, lift aanwezig, centrale verwarming, balkon, terras. Goed onderhouden. Private parkeerplaats hoort bij de woning.Huurprijs per maand bedraagt 800 euro.


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

De ideale huurwoning Enschede vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurwoning of appartement in Enschede vinden. Een huurwoning Enschede, huurhuis Enschede, appartement Enschede, kamer Enschede, studio Enschede of woning in Enschede ? Vind het op huurwoningverhuur.nl

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login gegevens kwijt?

Maak hier uw profiel aan.

Naam:
Achternaam:
Leeftijd:
Telefoon:
Email:
Ik zoek woonruimte in:
Maximale huur per maand:
Soort woning:
Aantal bewoners:Huurwoningen Enschede

Bent u op zoek naar een huurwoning in Enschede? Dan bent u bij huurwoningverhuur.nl aan het juiste adres. Huurwoningverhuur biedt zicht op een groot aantal huurhuizen door heel Nederland. Het aanbod omvat ook diverse huurwoningen in Enschede. De huizen die via deze site te huur worden aangeboden, zijn zeer verschillend. Daardoor kan iedereen die een woning in Enschede wil huren via huurwoningen.nl een geschikt huurhuis of appartement vinden.

De oude textielstad Enschede ligt in de provincie Overijssel, in de regio Twente. De stad ligt niet ver van de Duitse grens en werkt op meerdere terreinen nauw samen met de Duitse zustergemeente Gronau. Door de aanwezigheid van de Universiteit Twente, het conservatorium, hogescholen en ROC's is Enschede een belangrijke studentenstad. De stad heeft talloze uitgaansgelegenheden: caf├ęs en bioscopen, maar ook een eigen poppodium en een bijzonder muziekgebouw.

Enschede beschikt over een volledige rondweg en aansluiting op de snelweg A35. De stad is een belangrijk knooppunt voor internationaal treinverkeer. Vanuit Enschede zijn diverse kleine en grote Duitse steden rechtstreeks te bereiken. Enschede is eveneens rechtstreeks per spoor verbonden met Rotterdam, Den Haag, Schiphol en Zwolle.

De woningen in Enschede die u op huurwoningverhuur.nl ziet staan, stonden in het verleden te huur. Inmiddels is er een huurder voor gevonden. Het overzicht geeft u een indicatie welk soort huizen u in Enschede kunt huren als u kiest voor de bemiddeling van huurwoningverhuur.nl. Zo vindt iedereen het huis waarnaar hij zoekt.

Zoekt u een huurwoning in Enschede? Verder zoeken hoeft niet! Huurwoningen in Enschede vindt u via huurwoningverhuur.nl.