Huurwoning Enschede

Op deze pagina vindt u een overzicht van 1631 huurwoningen in Enschede die wij hebben gevonden de afgelopen maanden en waarop wij hebben gereageerd voor onze leden. Deze woonruimtes in Enschede zijn reeds verhuurd, maar geven u inzage in de resultaten van het verleden.

Woning zoeken:
Huurwoning Amsterdam  /  Huurwoning Den Haag  /  Huurwoning Rotterdam Huurwoning Utrecht  /  Huurwoning Den Bosch  /  Huurwoning Groningen                                                      Huurwoning Nijmegen  /  Meer steden...

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

Eengezinswoning in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €652,- en €752,-

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Enschede. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Mooienhof. De oppervlakte is 102 vierkante meters. Huur: 752 euro p.mnd.


Gemeubileerde 2 Kamer app. in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €500,- en €600,-

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Enschede. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Broekheurne-Ring. De oppervlakte is 60 vierkante meters. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van openbaar vervoer. Huur: 600 euro p.mnd.


Kamer in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €195,- en €295,-

Kamer te huur in Enschede. Wordt leeg opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: balkon. De oppervlakte is 10 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Dommelstraat. Huur: 295 euro p.mnd.


Gemeubileerde 3 Kamer app. in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €855,- en €955,-

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Enschede. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Kortelandstraat. De oppervlakte is 108 vierkante meters. Huur: 955 euro p.mnd.


2 Kamer app. in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €475,- en €575,-

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Enschede. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Wilhelminastraat. De oppervlakte is 40 vierkante meters. Huur: 575 euro p.mnd.


2 Kamer app. in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €540,- en €640,-

Te huur: 2 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Enschede. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Roomweg. De oppervlakte is 65 vierkante meters. Huur: 640 euro p.mnd.


2 Kamer app. in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €450,- en €550,-

Te huur aangeboden in Enschede een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Geessinkweg. Het woonoppervlak bedraagt 50 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: . Huurprijs per maand bedraagt 550 euro.


Gemeubileerde 3 Kamer app. in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €675,- en €775,-

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Enschede. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: H.j. Van Heekplein. De oppervlakte is 65 vierkante meters. Huur: 775 euro p.mnd.


3 Kamer app. in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €575,- en €675,-

In Enschede is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 85 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Jan Vermeerstraat. De woning is per direct beschikbaar. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, balkon. De huurprijs is 675 euro per maand.


Kamer in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €200,- en €300,-

In het centrum van Enschede (5 min. lopen van het centraal station) heb ik een flatje omdat ik in Enschede werk en 120 km verderop woon. 1 á 2 Nachten per week slaap ik dan in Enschede en de rest van de dagen slaap ik thuis. De woonkamer is mijn kamer geworden en 2 van de 3 slaapkamers wil ik verhuren aan 2 nette mensen die het fijn vinden om een appartementje te delen maar niet in een grote groep willen wonen. De 3e slaapkamer (gemeubileerd) is een gemeenschappelijke ruimte evenals de fietsenberging, keuken, douche en wc. Huurprijs: €250,- per maand excl. Gas, water, stroom en wifi: €50,- per maand. Heb je interesse bel/sms/app me dan, voor een afspraak om eens te komen kijken.


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

De ideale huurwoning Enschede vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurwoning of appartement in Enschede vinden. Een huurwoning Enschede, huurhuis Enschede, appartement Enschede, kamer Enschede, studio Enschede of woning in Enschede ? Vind het op huurwoningverhuur.nl

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login gegevens kwijt?

Maak hier uw profiel aan.

Naam:
Achternaam:
Leeftijd:
Telefoon:
Email:
Ik zoek woonruimte in:
Maximale huur per maand:
Soort woning:
Aantal bewoners:Huurwoningen Enschede

Bent u op zoek naar een huurwoning in Enschede? Dan bent u bij huurwoningverhuur.nl aan het juiste adres. Huurwoningverhuur biedt zicht op een groot aantal huurhuizen door heel Nederland. Het aanbod omvat ook diverse huurwoningen in Enschede. De huizen die via deze site te huur worden aangeboden, zijn zeer verschillend. Daardoor kan iedereen die een woning in Enschede wil huren via huurwoningen.nl een geschikt huurhuis of appartement vinden.

De oude textielstad Enschede ligt in de provincie Overijssel, in de regio Twente. De stad ligt niet ver van de Duitse grens en werkt op meerdere terreinen nauw samen met de Duitse zustergemeente Gronau. Door de aanwezigheid van de Universiteit Twente, het conservatorium, hogescholen en ROC's is Enschede een belangrijke studentenstad. De stad heeft talloze uitgaansgelegenheden: cafés en bioscopen, maar ook een eigen poppodium en een bijzonder muziekgebouw.

Enschede beschikt over een volledige rondweg en aansluiting op de snelweg A35. De stad is een belangrijk knooppunt voor internationaal treinverkeer. Vanuit Enschede zijn diverse kleine en grote Duitse steden rechtstreeks te bereiken. Enschede is eveneens rechtstreeks per spoor verbonden met Rotterdam, Den Haag, Schiphol en Zwolle.

De woningen in Enschede die u op huurwoningverhuur.nl ziet staan, stonden in het verleden te huur. Inmiddels is er een huurder voor gevonden. Het overzicht geeft u een indicatie welk soort huizen u in Enschede kunt huren als u kiest voor de bemiddeling van huurwoningverhuur.nl. Zo vindt iedereen het huis waarnaar hij zoekt.

Zoekt u een huurwoning in Enschede? Verder zoeken hoeft niet! Huurwoningen in Enschede vindt u via huurwoningverhuur.nl.