Huurwoning Enschede

Op deze pagina vindt u een overzicht van 1335 huurwoningen in Enschede die wij hebben gevonden de afgelopen maanden en waarop wij hebben gereageerd voor onze leden. Deze woonruimtes in Enschede zijn reeds verhuurd, maar geven u inzage in de resultaten van het verleden.

Woning zoeken:
Huurwoning Amsterdam  /  Huurwoning Den Haag  /  Huurwoning Rotterdam Huurwoning Utrecht  /  Huurwoning Den Bosch  /  Huurwoning Groningen                                                      Huurwoning Nijmegen  /  Meer steden...

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

Kamer in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €200,- en €300,-

In Enschede is een Kamer te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 14 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Haaksbergerstraat. De woning is binnenkort beschikbaar. Het onderhoud is goed. De huurprijs is 300 euro per maand.


Eengezinswoning in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €650,- en €750,-

Te huur aangeboden in Enschede een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: J.W. Swiersstraat . Het woonoppervlak bedraagt 105 m2. Gelegen aan een rustige weg. Winkels zijn in de nabije omgeving van de woonruimte. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, centrale verwarming, lichte woonruimte. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 750 euro.


2 Kamer app. in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €600,- en €700,-

2 Kamer app. te huur in Enschede. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: balkon, lichte woonruimte. De oppervlakte is 66 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Stadsmatenstraat. Huur: 700 euro p.mnd.


2 Kamer app. in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €400,- en €500,-

2 Kamer app. te huur in Enschede. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Het onderhoud is goed. De oppervlakte is 40 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Varviksingel. Huur: 500 euro p.mnd.


Gemeubileerde Eengezinswoning in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €895,- en €995,-

Te huur aangeboden in Enschede een Eengezinswoning, gemeubileerd. Straatnaam is: Lekstraat . Het woonoppervlak bedraagt 116 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 995 euro.


3 Kamer app. in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €482,- en €582,-

Te huur aangeboden in Enschede een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Boulevard 1945. Het woonoppervlak bedraagt 85 m2. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig, lift aanwezig, dubbel glas, balkon. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 582 euro.


3 Kamer app. in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €746,- en €846,-

3 Kamer app. te huur in Enschede. Wordt leeg opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Het onderhoud is goed. U heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, lift aanwezig, centrale verwarming, balkon. De oppervlakte is 94 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Kleine Houtstraat . Huur: 846 euro p.mnd.


3 Kamer app. in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €746,- en €846,-

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Enschede. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Kleine Houtstraat. De oppervlakte is 94 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. In de buurt van uitvalswegen. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van centrum, nabij winkels en OV. Verkeert in nette goed onderhouden staat. U kunt uw auto bij de woning parkeren.Huur: 846 euro p.mnd.


4 Kamer app. in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €599,- en €699,-

In Enschede is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 106 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Emmastraat. De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig, terras. De huurprijs is 699 euro per maand.


3 Kamer app. in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €520,- en €620,-

Te huur aangeboden in Enschede een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Europalaan. Het woonoppervlak bedraagt 80 m2. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig, dubbel glas, balkon. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 620 euro.


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

De ideale huurwoning Enschede vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurwoning of appartement in Enschede vinden. Een huurwoning Enschede, huurhuis Enschede, appartement Enschede, kamer Enschede, studio Enschede of woning in Enschede ? Vind het op huurwoningverhuur.nl

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login gegevens kwijt?

Maak hier uw profiel aan.

Naam:
Achternaam:
Leeftijd:
Telefoon:
Email:
Ik zoek woonruimte in:
Maximale huur per maand:
Soort woning:
Aantal bewoners:Huurwoningen Enschede

Bent u op zoek naar een huurwoning in Enschede? Dan bent u bij huurwoningverhuur.nl aan het juiste adres. Huurwoningverhuur biedt zicht op een groot aantal huurhuizen door heel Nederland. Het aanbod omvat ook diverse huurwoningen in Enschede. De huizen die via deze site te huur worden aangeboden, zijn zeer verschillend. Daardoor kan iedereen die een woning in Enschede wil huren via huurwoningen.nl een geschikt huurhuis of appartement vinden.

De oude textielstad Enschede ligt in de provincie Overijssel, in de regio Twente. De stad ligt niet ver van de Duitse grens en werkt op meerdere terreinen nauw samen met de Duitse zustergemeente Gronau. Door de aanwezigheid van de Universiteit Twente, het conservatorium, hogescholen en ROC's is Enschede een belangrijke studentenstad. De stad heeft talloze uitgaansgelegenheden: caf├ęs en bioscopen, maar ook een eigen poppodium en een bijzonder muziekgebouw.

Enschede beschikt over een volledige rondweg en aansluiting op de snelweg A35. De stad is een belangrijk knooppunt voor internationaal treinverkeer. Vanuit Enschede zijn diverse kleine en grote Duitse steden rechtstreeks te bereiken. Enschede is eveneens rechtstreeks per spoor verbonden met Rotterdam, Den Haag, Schiphol en Zwolle.

De woningen in Enschede die u op huurwoningverhuur.nl ziet staan, stonden in het verleden te huur. Inmiddels is er een huurder voor gevonden. Het overzicht geeft u een indicatie welk soort huizen u in Enschede kunt huren als u kiest voor de bemiddeling van huurwoningverhuur.nl. Zo vindt iedereen het huis waarnaar hij zoekt.

Zoekt u een huurwoning in Enschede? Verder zoeken hoeft niet! Huurwoningen in Enschede vindt u via huurwoningverhuur.nl.