Huurwoning Enschede

Op deze pagina vindt u een overzicht van 1498 huurwoningen in Enschede die wij hebben gevonden de afgelopen maanden en waarop wij hebben gereageerd voor onze leden. Deze woonruimtes in Enschede zijn reeds verhuurd, maar geven u inzage in de resultaten van het verleden.

Woning zoeken:
Huurwoning Amsterdam  /  Huurwoning Den Haag  /  Huurwoning Rotterdam Huurwoning Utrecht  /  Huurwoning Den Bosch  /  Huurwoning Groningen                                                      Huurwoning Nijmegen  /  Meer steden...

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

3 Kamer app. in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €625,- en €725,-

Te huur: 3 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Enschede. De oppervlakte is 85 vierkante meters. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van winkels en openbaar vervoer. Buiten de bebouwde kom. Verkeert in nette goed onderhouden staat. U kunt uw auto bij de woning parkeren.Huur: 725 euro p.mnd.


Gemeubileerde Studio in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €385,- en €485,-

Te huur: Studio. Deze wordt aangeboden in Enschede. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Wooldriksweg. De oppervlakte is 20 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van winkels. Verkeert in nette goed onderhouden staat. Huur: 485 euro p.mnd.


Eengezinswoning in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €725,- en €825,-

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Enschede. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Nieuw Frieslandstraat . De oppervlakte is 160 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. Verkeert in nette goed onderhouden staat. Huur: 825 euro p.mnd.


4 Kamer app. in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €625,- en €725,-

Te huur aangeboden in Enschede een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Frans Halsstraat . Het woonoppervlak bedraagt 57 m2. Woonruimte ligt op de bovenste woonlaag (bovenwoning). De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig. Recentelijk gerenoveerd. Uitstekende staat van onderhoud. Huurprijs per maand bedraagt 725 euro.


3 Kamer app. in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €675,- en €775,-

Te huur aangeboden in Enschede een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Fresiastraat . Het woonoppervlak bedraagt 90 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, berging aanwezig. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 775 euro.


Eengezinswoning in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €599,- en €699,-

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Enschede. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Willem Cornelis Schoutenstraat. De oppervlakte is 82 vierkante meters. In rustige omgeving gelegen aan rustige weg. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van winkels en openbaar vervoer. Verkeert in nette goed onderhouden staat. Huur: 699 euro p.mnd.


4 Kamer app. in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €625,- en €725,-

In Enschede is een 4 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 57 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Frans Halsstraat . De woning is binnenkort beschikbaar. Het betreft hier een bovenwoning. Woning is recentelijk gerenoveerd en verkeerd in zeer goede staat. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, centrale verwarming, balkon. De huurprijs is 725 euro per maand.


Gemeubileerde Kamer in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €285,- en €385,-

In Enschede is een Kamer te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt gemeubileerd opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 12 vierkante meters. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: keuken ingericht. De huurprijs is 385 incl euro per maand.


Kamer in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €260,- en €360,-

Te huur aangeboden in Enschede een Kamer, leeg. Straatnaam is: Bedumerweg . Het woonoppervlak bedraagt 16 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 360 euro.


Eengezinswoning in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €599,- en €699,-

Te huur aangeboden in Enschede een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Saturnusstraat. Het woonoppervlak bedraagt 110 m2. Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Winkels zijn in de nabije omgeving van de woonruimte. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, berging aanwezig, terras. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 699 euro.


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

De ideale huurwoning Enschede vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurwoning of appartement in Enschede vinden. Een huurwoning Enschede, huurhuis Enschede, appartement Enschede, kamer Enschede, studio Enschede of woning in Enschede ? Vind het op huurwoningverhuur.nl

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login gegevens kwijt?

Maak hier uw profiel aan.

Naam:
Achternaam:
Leeftijd:
Telefoon:
Email:
Ik zoek woonruimte in:
Maximale huur per maand:
Soort woning:
Aantal bewoners:Huurwoningen Enschede

Bent u op zoek naar een huurwoning in Enschede? Dan bent u bij huurwoningverhuur.nl aan het juiste adres. Huurwoningverhuur biedt zicht op een groot aantal huurhuizen door heel Nederland. Het aanbod omvat ook diverse huurwoningen in Enschede. De huizen die via deze site te huur worden aangeboden, zijn zeer verschillend. Daardoor kan iedereen die een woning in Enschede wil huren via huurwoningen.nl een geschikt huurhuis of appartement vinden.

De oude textielstad Enschede ligt in de provincie Overijssel, in de regio Twente. De stad ligt niet ver van de Duitse grens en werkt op meerdere terreinen nauw samen met de Duitse zustergemeente Gronau. Door de aanwezigheid van de Universiteit Twente, het conservatorium, hogescholen en ROC's is Enschede een belangrijke studentenstad. De stad heeft talloze uitgaansgelegenheden: caf├ęs en bioscopen, maar ook een eigen poppodium en een bijzonder muziekgebouw.

Enschede beschikt over een volledige rondweg en aansluiting op de snelweg A35. De stad is een belangrijk knooppunt voor internationaal treinverkeer. Vanuit Enschede zijn diverse kleine en grote Duitse steden rechtstreeks te bereiken. Enschede is eveneens rechtstreeks per spoor verbonden met Rotterdam, Den Haag, Schiphol en Zwolle.

De woningen in Enschede die u op huurwoningverhuur.nl ziet staan, stonden in het verleden te huur. Inmiddels is er een huurder voor gevonden. Het overzicht geeft u een indicatie welk soort huizen u in Enschede kunt huren als u kiest voor de bemiddeling van huurwoningverhuur.nl. Zo vindt iedereen het huis waarnaar hij zoekt.

Zoekt u een huurwoning in Enschede? Verder zoeken hoeft niet! Huurwoningen in Enschede vindt u via huurwoningverhuur.nl.