Huurwoning Enschede

Op deze pagina vindt u een overzicht van 1417 huurwoningen in Enschede die wij hebben gevonden de afgelopen maanden en waarop wij hebben gereageerd voor onze leden. Deze woonruimtes in Enschede zijn reeds verhuurd, maar geven u inzage in de resultaten van het verleden.

Woning zoeken:
Huurwoning Amsterdam  /  Huurwoning Den Haag  /  Huurwoning Rotterdam Huurwoning Utrecht  /  Huurwoning Den Bosch  /  Huurwoning Groningen                                                      Huurwoning Nijmegen  /  Meer steden...

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

Eengezinswoning in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €680,- en €780,-

Te huur aangeboden in Enschede een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Heidevlinder . Het woonoppervlak bedraagt 122 m2. Woonruimte ligt tussen andere woningen in (tussenwoning). De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, berging aanwezig, centrale verwarming. Goed onderhouden. Private parkeerplaats hoort bij de woning.Huurprijs per maand bedraagt 780 euro.


Studio in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €375,- en €475,-

In Enschede is een Studio te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 25 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Volthebrink. De woning is binnenkort beschikbaar. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: internet aanwezig. De huurprijs is 475 euro per maand.


Eengezinswoning in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €725,- en €825,-

In Enschede is een Eengezinswoning te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 155 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Pollenbrink. De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is nabij winkels gelegen Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, berging aanwezig, centrale verwarming. De huurprijs is 825 euro per maand.


4 Kamer app. in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €789,- en €889,-

Te huur aangeboden in Enschede een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Beukinkstraat. Het woonoppervlak bedraagt 104 m2. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig, lift aanwezig, centrale verwarming, balkon. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 889 euro.


Gemeubileerde Eengezinswoning in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €775,- en €875,-

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Enschede. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Gronausestraat. De oppervlakte is 160 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte is voor onbepaalde tijd. Verkeert in nette goed onderhouden staat. Huur: 875 euro p.mnd.


Eengezinswoning in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €650,- en €750,-

Te huur aangeboden in Enschede een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: C.J. Snuifstraat. Het woonoppervlak bedraagt 100 m2. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, berging aanwezig. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 750 euro.


Eengezinswoning in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €1100,- en €1200,-

Eengezinswoning te huur in Enschede. Wordt leeg opgeleverd. De woning is per direct beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: centrale verwarming, terras. De oppervlakte is 130 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: De Klomp. Huur: 1200 euro p.mnd.


Eengezinswoning in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €1150,- en €1250,-

Te huur aangeboden in Enschede een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Laaressingel. Het woonoppervlak bedraagt 160 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, berging aanwezig, centrale verwarming. Goed onderhouden. Private parkeerplaats hoort bij de woning.Huurprijs per maand bedraagt 1250 euro.


Kamer in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €275,- en €375,-

Te huur aangeboden in Enschede een Kamer, leeg. Straatnaam is: Haaksbergerstraat. Het woonoppervlak bedraagt 17 m2. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 375 euro.


3 Kamer app. in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €696,- en €796,-

Te huur aangeboden in Enschede een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Kleine Houtstraat. Het woonoppervlak bedraagt 94 m2. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Deze woning is meteen beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig, lift aanwezig, balkon. Goed onderhouden. Private parkeerplaats hoort bij de woning.Huurprijs per maand bedraagt 796 euro.


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

De ideale huurwoning Enschede vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurwoning of appartement in Enschede vinden. Een huurwoning Enschede, huurhuis Enschede, appartement Enschede, kamer Enschede, studio Enschede of woning in Enschede ? Vind het op huurwoningverhuur.nl

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login gegevens kwijt?

Maak hier uw profiel aan.

Naam:
Achternaam:
Leeftijd:
Telefoon:
Email:
Ik zoek woonruimte in:
Maximale huur per maand:
Soort woning:
Aantal bewoners:Huurwoningen Enschede

Bent u op zoek naar een huurwoning in Enschede? Dan bent u bij huurwoningverhuur.nl aan het juiste adres. Huurwoningverhuur biedt zicht op een groot aantal huurhuizen door heel Nederland. Het aanbod omvat ook diverse huurwoningen in Enschede. De huizen die via deze site te huur worden aangeboden, zijn zeer verschillend. Daardoor kan iedereen die een woning in Enschede wil huren via huurwoningen.nl een geschikt huurhuis of appartement vinden.

De oude textielstad Enschede ligt in de provincie Overijssel, in de regio Twente. De stad ligt niet ver van de Duitse grens en werkt op meerdere terreinen nauw samen met de Duitse zustergemeente Gronau. Door de aanwezigheid van de Universiteit Twente, het conservatorium, hogescholen en ROC's is Enschede een belangrijke studentenstad. De stad heeft talloze uitgaansgelegenheden: caf├ęs en bioscopen, maar ook een eigen poppodium en een bijzonder muziekgebouw.

Enschede beschikt over een volledige rondweg en aansluiting op de snelweg A35. De stad is een belangrijk knooppunt voor internationaal treinverkeer. Vanuit Enschede zijn diverse kleine en grote Duitse steden rechtstreeks te bereiken. Enschede is eveneens rechtstreeks per spoor verbonden met Rotterdam, Den Haag, Schiphol en Zwolle.

De woningen in Enschede die u op huurwoningverhuur.nl ziet staan, stonden in het verleden te huur. Inmiddels is er een huurder voor gevonden. Het overzicht geeft u een indicatie welk soort huizen u in Enschede kunt huren als u kiest voor de bemiddeling van huurwoningverhuur.nl. Zo vindt iedereen het huis waarnaar hij zoekt.

Zoekt u een huurwoning in Enschede? Verder zoeken hoeft niet! Huurwoningen in Enschede vindt u via huurwoningverhuur.nl.