Huurwoning Enschede

Op deze pagina vindt u een overzicht van 1563 huurwoningen in Enschede die wij hebben gevonden de afgelopen maanden en waarop wij hebben gereageerd voor onze leden. Deze woonruimtes in Enschede zijn reeds verhuurd, maar geven u inzage in de resultaten van het verleden.

Woning zoeken:
Huurwoning Amsterdam  /  Huurwoning Den Haag  /  Huurwoning Rotterdam Huurwoning Utrecht  /  Huurwoning Den Bosch  /  Huurwoning Groningen                                                      Huurwoning Nijmegen  /  Meer steden...

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

Kamer in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €205,- en €305,-

Te huur aangeboden in Enschede een Kamer, leeg. Het woonoppervlak bedraagt 18 m2. Gelegen buiten de bebouwde kom. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, keuken ingericht. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 305 euro.


Eengezinswoning in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €704,- en €804,-

Te huur aangeboden in Enschede een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Taludstraat. Het woonoppervlak bedraagt 122 m2. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, balkon, lichte woonruimte. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 804 euro.


Eengezinswoning in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €612,- en €712,-

Eengezinswoning te huur in Enschede. Wordt leeg opgeleverd. De woning is binnenkort beschikbaar. Deze woonruimte is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Het betreft hier een tussenwoning. Het onderhoud is goed. De oppervlakte is 79 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Slotzichtweg. Huur: 712 euro p.mnd.


Eengezinswoning in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €612,- en €712,-

Te huur aangeboden in Enschede een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Slotzichtweg. Het woonoppervlak bedraagt 78 m2. Woonruimte ligt tussen andere woningen in (tussenwoning). De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, berging aanwezig, centrale verwarming, dubbel glas. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 712 euro.


Kamer in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €225,- en €325,-

Kamer te huur in Enschede. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Ligt aan rustige weg in rustige omgeving. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: keuken ingericht. De oppervlakte is 14 vierkante meters. Huur: 325 euro p.mnd.


Gemeubileerde Kamer in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €355,- en €455,-

Kamer te huur in Enschede. Wordt gemeubileerd opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Deze woonruimte ligt buiten de bebouwde kom. Woning is nabij openbaar vervoer en winkels. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: tuin aanwezig, keuken ingericht. De oppervlakte is 32 vierkante meters. Huur: 455 euro p.mnd.


Eengezinswoning in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €700,- en €800,-

Te huur aangeboden in Enschede een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Stoevelaarhoek. Het woonoppervlak bedraagt 113 m2. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, centrale verwarming. Goed onderhouden. Private parkeerplaats hoort bij de woning.Huurprijs per maand bedraagt 800 euro.


2 Kamer app. in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €449,- en €549,-

Te huur aangeboden in Enschede een 2 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Beethovenlaan . Het woonoppervlak bedraagt 57 m2. Gelegen aan een rustige weg. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. De woonruimte is op korte termijn beschikbaar. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: lift aanwezig, centrale verwarming, dubbel glas, terras. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 549 euro.


3 Kamer app. in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €604,- en €704,-

Te huur aangeboden in Enschede een 3 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Jan Vermeerstraat . Het woonoppervlak bedraagt 86 m2. Uitvalswegen zijn zeer toegankelijk. Openbaar vervoer en winkels in de nabije omgeving van de woonruimte. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig, centrale verwarming, dubbel glas, balkon. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 704 euro.


3 Kamer app. in Enschede

Huurwoning Enschede - huurprijs tussen €894,- en €994,-

In Enschede is een 3 Kamer app. te huur aangeboden. Deze woonruimte wordt leeg opgeleverd. Woonoppervlak bedraagt 82 vierkante meters. Deze woonruimte is gelegen aan de straat: Mooienhof . De woning is binnenkort beschikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, lift aanwezig, balkon. U heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats. De huurprijs is 994 euro per maand.


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 -

De ideale huurwoning Enschede vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurwoning of appartement in Enschede vinden. Een huurwoning Enschede, huurhuis Enschede, appartement Enschede, kamer Enschede, studio Enschede of woning in Enschede ? Vind het op huurwoningverhuur.nl

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login gegevens kwijt?

Maak hier uw profiel aan.

Naam:
Achternaam:
Leeftijd:
Telefoon:
Email:
Ik zoek woonruimte in:
Maximale huur per maand:
Soort woning:
Aantal bewoners:Huurwoningen Enschede

Bent u op zoek naar een huurwoning in Enschede? Dan bent u bij huurwoningverhuur.nl aan het juiste adres. Huurwoningverhuur biedt zicht op een groot aantal huurhuizen door heel Nederland. Het aanbod omvat ook diverse huurwoningen in Enschede. De huizen die via deze site te huur worden aangeboden, zijn zeer verschillend. Daardoor kan iedereen die een woning in Enschede wil huren via huurwoningen.nl een geschikt huurhuis of appartement vinden.

De oude textielstad Enschede ligt in de provincie Overijssel, in de regio Twente. De stad ligt niet ver van de Duitse grens en werkt op meerdere terreinen nauw samen met de Duitse zustergemeente Gronau. Door de aanwezigheid van de Universiteit Twente, het conservatorium, hogescholen en ROC's is Enschede een belangrijke studentenstad. De stad heeft talloze uitgaansgelegenheden: caf├ęs en bioscopen, maar ook een eigen poppodium en een bijzonder muziekgebouw.

Enschede beschikt over een volledige rondweg en aansluiting op de snelweg A35. De stad is een belangrijk knooppunt voor internationaal treinverkeer. Vanuit Enschede zijn diverse kleine en grote Duitse steden rechtstreeks te bereiken. Enschede is eveneens rechtstreeks per spoor verbonden met Rotterdam, Den Haag, Schiphol en Zwolle.

De woningen in Enschede die u op huurwoningverhuur.nl ziet staan, stonden in het verleden te huur. Inmiddels is er een huurder voor gevonden. Het overzicht geeft u een indicatie welk soort huizen u in Enschede kunt huren als u kiest voor de bemiddeling van huurwoningverhuur.nl. Zo vindt iedereen het huis waarnaar hij zoekt.

Zoekt u een huurwoning in Enschede? Verder zoeken hoeft niet! Huurwoningen in Enschede vindt u via huurwoningverhuur.nl.