Huurwoning Roermond

Op deze pagina vindt u een overzicht van 749 huurwoningen in Roermond die wij hebben gevonden de afgelopen maanden en waarop wij hebben gereageerd voor onze leden. Deze woonruimtes in Roermond zijn reeds verhuurd, maar geven u inzage in de resultaten van het verleden.

Woning zoeken:
Huurwoning Amsterdam  /  Huurwoning Den Haag  /  Huurwoning Rotterdam Huurwoning Utrecht  /  Huurwoning Den Bosch  /  Huurwoning Groningen                                                      Huurwoning Nijmegen  /  Meer steden...

48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 53 - 54 - 55 - 56 - 57 -

3 Kamer app. in Roermond

Huurwoning Roermond - huurprijs tussen €895,- en €995,-

3 Kamer app. te huur in Roermond. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: keuken ingericht, lichte woonruimte. De oppervlakte is 100 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Varkensmarkt . Huur: 995 euro p.mnd.


3 Kamer app. in Roermond

Huurwoning Roermond - huurprijs tussen €475,- en €575,-

3 Kamer app. te huur in Roermond. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: berging aanwezig, lift aanwezig. De oppervlakte is 80 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Sint Christoffelstraat . Huur: 575 euro p.mnd.


Kamer in Roermond

Huurwoning Roermond - huurprijs tussen €245,- en €345,-

Te huur: Kamer. Deze wordt aangeboden in Roermond. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Koninginnelaan. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van centrum, nabij winkels en OV. Verkeert in nette goed onderhouden staat. Huur: 345 euro p.mnd.


4 Kamer app. in Roermond

Huurwoning Roermond - huurprijs tussen €599,- en €699,-

Te huur: 4 Kamer app.. Deze wordt aangeboden in Roermond. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Willem II Singel . De oppervlakte is 125 vierkante meters. Drukke weg voor de deur. Woonruimte is gesitueerd in de omgeving van centrum, nabij winkels en OV. Verkeert in nette goed onderhouden staat. Huur: 699 euro p.mnd.


4 Kamer app. in Roermond

Huurwoning Roermond - huurprijs tussen €550,- en €650,-

4 Kamer app. te huur in Roermond. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: lift aanwezig, balkon. De oppervlakte is 112 vierkante meters. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Mariagardestraat . Huur: 650 euro p.mnd.


4 Kamer app. in Roermond

Huurwoning Roermond - huurprijs tussen €600,- en €700,-

Te huur aangeboden in Roermond een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: Kruisherenstraat . Het woonoppervlak bedraagt 100 m2. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig, lift aanwezig, centrale verwarming, balkon. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 700 euro.


Eengezinswoning in Roermond

Huurwoning Roermond - huurprijs tussen €625,- en €725,-

Te huur: Eengezinswoning. Deze wordt aangeboden in Roermond. De straat waar deze woonruimte te huur staat is: Kasteel Osenstraat . De oppervlakte is 107 vierkante meters. Beschikbaarheid van woonruimte, alleen voor bepaalde tijd. Verkeert in nette goed onderhouden staat. Huur: 725 euro p.mnd.


2 Kamer app. in Roermond

Huurwoning Roermond - huurprijs tussen €475,- en €575,-

2 Kamer app. te huur in Roermond. Wordt leeg opgeleverd. De woonruimte wordt in overleg opgeleverd. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Woning is gelegen nabij het centrum in omgeving van openbaar vervoer en winkels. Het betreft hier een bovenwoning. Het onderhoud is goed. De woonruimte wordt verder gekenmerkt door de volgende elementen: centrale verwarming, keuken ingericht, balkon. Huur: 575 euro p.mnd.


Eengezinswoning in Roermond

Huurwoning Roermond - huurprijs tussen €600,- en €700,-

Te huur aangeboden in Roermond een Eengezinswoning, leeg. Straatnaam is: Admiraal Helfrichstraat. Het woonoppervlak bedraagt 130 m2. Woonruimte ligt tussen andere woningen in (tussenwoning). Gelegen aan een rustige weg. Openbaar vervoer is in de nabije omgeving van de woonruimte. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: tuin aanwezig, berging aanwezig, centrale verwarming, dubbel glas, internet aanwezig, keuken ingericht, tv aansluiting, lichte woonruimte. Goed onderhouden. Private parkeerplaats hoort bij de woning.Huurprijs per maand bedraagt 700 euro.


4 Kamer app. in Roermond

Huurwoning Roermond - huurprijs tussen €1175,- en €1275,-

Te huur aangeboden in Roermond een 4 Kamer app., leeg. Straatnaam is: William Boothlaan . Het woonoppervlak bedraagt 68 m2. Centrum is in de nabije omgeving van de woonruimte. Winkels en OV op loopafstand. Oplevering van deze woonruimte geschied in overleg met de verhuurder. Verder zijn de volgende zaken van toepassing: berging aanwezig, balkon. Goed onderhouden. Huurprijs per maand bedraagt 1275 euro.


48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 53 - 54 - 55 - 56 - 57 -

De ideale huurwoning Roermond vindt u via huurwoningverhuur.nl. Met behulp van een zoekopdracht op huurwoningverhuur.nl kunt u eenvoudig een huurhuis vinden. Nadat u een gratis account heeft aangemaakt, selecteert u eenvoudig de criteria waaraan de woning die u wilt huren moet voldoen. Het serviceteam van huurwoningverhuur.nl gaat vervolgens aan de slag om een geschikt huurwoning of appartement in Roermond vinden. Een huurwoning Roermond, huurhuis Roermond, appartement Roermond, kamer Roermond, studio Roermond of woning in Roermond ? Vind het op huurwoningverhuur.nl

Login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login gegevens kwijt?

Maak hier uw profiel aan.

Naam:
Achternaam:
Leeftijd:
Telefoon:
Email:
Ik zoek woonruimte in:
Maximale huur per maand:
Soort woning:
Aantal bewoners: